Isabelle Schalkwijk
drs. Isabelle Schalkwijk
Ganzerikplein 50, 3053 EA Rotterdam
info@ooglidcorrectierotterdam.nl

Ik ben dokter Isabelle Schalkwijk, praktijkhouder van Huisartsenpraktijk Schalkwijk in Rotterdam. Ik heb mijn opleidingen gevolgd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Tijdens mijn studies heb ik mij al bezig gehouden met problemen met de huid en de oplossingen daarvan. Vanaf 2005 verricht ik bijna dagelijks allerlei kleine chirurgische ingrepen, zoals het verwijderen van bijv. moedervlekken, vetbulten en talgkliercystes. Naast deze huidverbeterende chirurgische verrichtingen heb ik mij in 2015 gespecialiseerd in het uitvoeren van BOVENooglid- en oorlelcorrecties. Intussen heb ik al meer dan zeshonderd ooglidcorrecties gedaan. Ik geniet ervan om mensen mooier te maken en een correctie van hangende oogleden is zeer dankbaar werk. Het geeft mij veel voldoening om mij naast de huisartsenzorg extra te specialiseren. Ik ontvang u met mijn vaste team van goed opgeleide assistentes graag in de praktijk voor een persoonlijk consult.

Voor ooglidcorrecties en andere kleine chirurgische verrichtingen hoeft u niet naar een ziekenhuis, maar kunt u ook in mijn huisartsenpraktijk terecht. Dat is vertrouwd, kleinschalig en sfeervol. Tegelijkertijd lever ik door opleiding, ervaring, betrokkenheid en deskundigheid zowel esthetisch als ethisch verantwoorde zorg. De praktijk is uitgerust met de modernste instrumenten en ik werk volgens de laatste technieken. Ik ben aangesloten bij en geaccrediteerd door de Nederlandse Vereniging Cosmetische Huisartsen. Iedereen die geïnteresseerd is bied ik eerst een gratis en vrijblijvend consult aan. Ook uw eigen huisarts kan naar mij verwijzen voor behandelingen.

Kortom:

- U bent zeker van een veilige behandeling.

- U krijgt een persoonlijke begeleiding voor, tijdens en na de behandeling.

- U ontvangt professionele zorg.

- U betaalt een eerlijke prijs voor een goed resultaat.

- U kunt snel en eenvoudig een vrijblijvend consult regelen.

- U wordt behandeld door een ervaren arts.

- U komt in een vertrouwde en sfeervolle omgeving.

De praktijk is gevestigd in de Rotterdamse wijk Schiebroek, dicht bij de snelwegen A13 en A20. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur en ook met het openbaar vervoer is de praktijk goed bereikbaar.