Mark van Bracht
Oogmark
BIG: 09063962101
Morra 39, 9204 KT Drachten

Oogmark™ is een moderne, gespecialiseerde cosmetische praktijk met 1 arts-specialist, 3 doktersassistenten, 2 cosmetisch consulenten en 1 manager. De praktijk is gevestigd in Drachten (Friesland) op de begane grond naast de NHG-geaccrediteerde Huisartsenpraktijk Van Bracht & Dorgelo in Drachten. Er zijn 1 gecombineerde spreek-behandelkamer, 2 zelfstandige behandelkamers, een wachtkamer, een receptie en een backoffice.

Onze visie is niet het voorzien in een breed zorgaanbod, maar een focus op 5 cosmetische ingrepen voor een bovengemiddeld resultaat: haartransplantatie, bovenooglidcorrectie, oorlelcorrectie en injectables (botox en fillers). Met deze gedachte is Oogmark™ in 2017 opgericht door gespecialiseerd huisarts drs. M. (Mark) van Bracht.

Ik ben Mark van Bracht, geboren in 1973 en opgegroeid in het Gooi. Met een cosmetisch hart en oog voor detail ben ik in 2009 opgeleid aan de Vrije Universiteit in Amsterdam tot huisarts. Van kleins af aan is mijn passie verbeteren en iets moois creëren. Daarom heb ik me in 2014 gespecialiseerd in cosmetische chirurgie door verschillende opleidingen bij bekende specialisten van de NVVCC, NVCG en FUE Europe. In 2017 ben ik ook met veel voldoening huisartsopleider geworden aan de Universiteit van Groningen.

Als dokter zie ik mijn werk letterlijk en figuurlijk als topsport. Door als team te blijven trainen, maar ook zelf fit en gezond te blijven, kunnen we langer opereren en geconcentreerd blijven. Ik vind het belangrijk dat je als patiënt goed gehoord en professioneel behandeld wordt. Dat lukt door tijd en aandacht te geven in zowel het consult als tijdens een ingreep. Daarom reserveer ik altijd extra tijd voor elke ingreep.