André van Loenen
Huisartsenpraktijk van Loenen
49050467601
Dr.C.W.H.van Raaltenpark 3 1506LW Zaandam
dokterandrevanloenen@gmail.com

075-6169873

Hallo, mijn naam is Andre van Loenen. Ik ben praktijkhoudend huisarts sinds 2006 in Huisartsenpraktijk van Loenen (gevestigd in Medisch Centrum Zaanzorg) in Zaandam. Een supermooi beroep. 
Mensen vinden mij altijd erg handig met een hoop dingen en ik ben altijd al erg ambitieus. In 2008 besloot ik me te gaan scholen in cosmetische en chirurgische verrichtingen. Als dokter kan je deelnemen aan diverse scholingen die door allerlei specialisten worden gegeven, zowel in Nederland als in het buitenland. De combinatie van de aangeleerde vaardigheden met mijn huisartsenpraktijk is van enorme meerwaarde gebleken voor zowel eigen patiënten als mensen buiten de praktijk.

Persoonlijk vind ik mensen reeds mooi in hoe ze zijn en hoe ze eruit zien. Wat zou het saai zijn als iedereen hetzelfde was en er hetzelfde uitzag ! Toch leven we in een maatschappij waar wel degelijk gekeken wordt naar je uiterlijk, hoe je eruit ziet. We kunnen er niet omheen: de wereld is onrechtvaardig. Fraaie mensen worden met meer zorg en aandacht behandeld. Zonder ook maar iets te doen worden ze eerder opgemerkt, en positiever beoordeeld, ook op gebieden die niets met uiterlijk te maken hebben. Ze worden intelligenter, betrouwbaarder en gezonder geacht en krijgen eerder het voordeel van de twijfel. Ze worden eerder vergeven, verkopen meer, hebben vaker seks, komen eerder op prominente plekken en krijgen zelfs lagere straffen als ze misdaden begaan. Als dat niet goed is voor je zelfvertrouwen, dan weet ik het niet. Uiterlijk doet er echt toe. Het is daarom echt niet zo gek dat mensen zich cosmetisch laten behandelen, zoals een ooglidcorrectie of botox en/of fillers. Tegenwoordig is het taboe op cosmetische verrichtingen gelukkig flink afgenomen.

Ik zie als huisarts dagelijks een hoop zieke mensen. Ik vind het daarom een geweldige afwisseling om aan het eind van de middag bezig te zijn om mensen mooier te maken. De ooglidcorrecties voer ik samen met mijn assisterende partner uit. We zijn dan een klein uurtje bezig. Dat is bijna rustgevend wanneer u zich realiseert dat ik normaliter om de 10-20 minuten een patiënt zie. Daarnaast is het een kunst om iemand mooi te maken en vind ik het heerlijk om creatief binnen de cosmetiek bezig te zijn.

Kijkt u op onze speciale website voor alle cosmetische en chirurgische verrichtingen die we uitvoeren: www.dokterandrevanloenen.nl